BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 14 March 2015

Heart talk

Hati aku kena buang kat longkang,
Sedih tak hidup aku?
"Sebab dulu pun dia kena buang macamtu"

"Kalau tak suka kau takkan malu malu jumpa orang yang kau suka tu"
"Kau takkan datang balik cakap rindu apa semua kalau tak suka"
Entahlah weh. Taktau nak cakap macam mana. 

"Kalau kau nak confess this is the right time nak bagitahu"
Im not that type of girl yang simply akan pergi approach orang yang aku suka. Aku tak. 

Bila aku cerita kat orang, they will said aku ego sangat. The problem is aku bukan ego. Aku malu nak take the first move. Sebab aku bukan macam perempuan lain yang senang je approach laki yang dorang suka. 
"Aku tak pernah anggap perempuan yang malu nak approach laki ni ego ke apa"

"Kalau kau nak terus terang sekarang la masanya"
Entahla. Idk. Tapi jangan risau, rasa ni nak hilang dah. Naik cuti nanti rasa ni dah takde. Jangan risau. 

"Sejak bila suka dia?"
Taktau. Rasa tu tiba tiba datang sendiri




No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.